KAKO PAMETNO KUPITI POLOVNI AUTOMOBIL

Na početku procesa kupovine polovnog automobila, većina se već odlučila za automobil koji želi. Ipak, dobra je ideja da se zaustavite i da testirate svoj izbor pitanje „Da li će ovaj automobil moći da se uklopi u moj mesečni budžet?“. U narednom koraku ćemo opisati kako da izračunate da li se dotični automobil uklapa u vašu platežnu sposobnost. Za sada, budite sigurni da vaš izbor ne prelazi vaš budžet u velikoj meri. Zapitajte se i da li ispunjava sve vaše potrebe.

Verovatno ćete morati da proširite broj modela koje uzimate u obzir, jer ne možete da budete sigurni koji od polovnih automobila koje želite je dostupan u reonu u kojem se nalazite, sve dok ne počnete da tražite. Najbolji put je da izaberete tri modela koje tražite. Razmislite o tri vozila u istoj klasi. Velike su razlike i iako su u istoj klasi i pravljeni za isto tržište, razlikuju se po opremi, a i ceni.

2 Replies to “KAKO PAMETNO KUPITI POLOVNI AUTOMOBIL”

 1. Dr Jezdimir Vučetić

  Odgovori

  Pošptovani ,
  Imam utisak da ste ozbiljna auto kuća,zato vam se obraćam.
  U planu mi je kupovina polovnog ,kvalitetnog autmobila.
  Vidim da je moguća u vašoj kući kupovina i na kredit.
  Ako je moguća, kakvi su uslovi kreditiranja (kamata,rokovi i dr.).
  S poštovanjem, Dr Vučetić,Loznica

  1. Goldmotors Čačak

   Odgovori

   Poštovani, pozivamo Vas ako ste u mogučnosti da dodjete u prostorije naše firme, gde ćemo Vam objasniti sve uslove za kupovinu vozila na kredit.Takođe možete pogledati našu ponudu vozila i odlučiti se za neko iz ponude.
   Možete nam ostaviti i Vaš kontakt telefon pa Vas nekim delom možemo uputiti i na taj način, ali svakako je najbolji vid pružanja informacija je direktna poseta naseg poslovnog prostora.
   U nadi da ćemo ostvariti saradnju i lično se upoznati.Srdačan pozdrav….Goldmotors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Top